P&P_Team

Popcorn & Pumps komt voort uit een ontembare passie om entertainment & lifestylenieuws met de wereld te delen. Relevant en minder relevant nieuws, met een eigenzinnige benadering. Wij zijn Elke Lodewijks, Robin Kleijne en Robert de Graauw en vormen samen het fanatieke blogtrio achter Popcorn & Pumps.

Wij hebben elkaar leren kennen als collega’s op de entertainmentredactie van persbureau Novum Nieuws, waar wij furore maakten aan rode lopers en bij showbizzevents. Na alledrie de sprong in het diepe gewaagd te hebben – ook wel bekend als zzp’en –  vonden we elkaar al snel terug om onze creatieve hersenspinsels te bundelen tot een supercalifragilisticexpialidocious blog.

Popcorn & Pumps bestaat uit een vijftal pijlers waarmee een allround coverage op het gebied van entertainment en lifestyle wordt gebracht. Een bonte melange van gevarieerde actualiteiten: Showbizz, lekker eten, reizen, spiritualiteit, beauty, fashion, gadgets, hotspots, gezondheid en uitgaan. Als gepassioneerde hedonisten verrijken wij graag jouw leven met overdadig splendeur.

Interessant nieuws, een fabuleus event of andere briljante input? Laat het ons weten via het contactformulier!

ROBIN

is de modemuze van Popcorn & Pumps. Onze Vivienne Westwood van de lage landen die zowel met haar stijl als haar schoenkeuzes alle spotlights op zich gericht krijgt. Zowel op als buiten de catwalk kan ze gewapend met haar gouden microfoon de meest briljante verslagen maken, en met haar lippenstiftpen de meest fabuleuze artikelen schrijft.


ROBERT

is de partyturier van Popcorn & Pumps. Met zijn sierlijke neus voor exclusieve feestjes en extravagante hotspots weet hij als geen ander waar het allemaal gebeurt of gaat gebeuren. Gewapend met een flinke dosis humor en een vlijmscherpe pen deelt hij hier zijn kennis. Kernwoorden: discobal – gin tonic – joie de vivre


ELKE

is de spirit goeroe van Popcorn & Pumps. Een vleugje wierook en een meditatiesessie op een roze wolk en ze kan weer bloggen voor uren. Ze is de grondlegger van Popcorn & Pumps en vormt de zen factor van dit blogtrio. Al is ze ook niet vies van wat glitter hier en een feestje daar. Kernwoorden: zensgierig– tijgerprint – bubbels